Кличко запевнив, що метро на Виноградар буде збудовано вчасно

Кличко запевнив, що метро на Виноградар буде збудовано вчасно

Фото: УНІАН

Раніше повідомлялося про зриви термінів будівництва.

Міський голова Києва Віталій Кличко запевнив, що будівництво метро на Виноградар триває за планом і буде завершено вчасно.

Про це він розповів під час інспекції будівництва 24 січня, передає "Укрінформ".

"Зараз перебуваємо на станції "Мостицька" на глибині 20 метрів. Останнім часом багато спекуляцій у засобах масової інформації, які не відповідають дійсності, що йде зрив роботи, що станції не відкриються в поставлені строки. Із представником "Київметробуду" провели нараду, де він впевнено сказав, що всі зобов'язання, які взяло на себе місто, ми виконуємо, і також контролюємо хід робіт", - сказав Кличко.

За його словами, нові станції мають бути відкриті за планом наприкінці 2021 року.

"Зараз триває збірка щита, і через декілька місяців вже буде проводитися робота під землею, і далі будуть проводитися роботи наземні", - пояснив він.

Нагадаємо, "Київський метрополітен" оголосив тендер на будівництво ділянки метро від станції "Сирець" на житловий масив Виноградар вартістю 6,3 млрд грн у січні 2018 року. Втім, дата проведення тендеру неодноразово переносилася. Останні торги метрополітен оголосив 11 вересня. Проєкт будівництва затвердили ще у липні минулого року.

На початку листопада у столичній підземці визначились із будівельником ділянки Сирецько-Печерської лінії від станції "Сирець" на житловий масив Виноградар з електродепо у Подільському районі та дільницею вилочного відгалуження в бік станції "Виноградар". Ним стало ПАТ "Київметробуд", яке запропонувало найнижчу ціну.

Напередодні, 17 січня, стало відомо, що завершення будівництва ділянки на житловий масив Виноградар відкладається на рік.

Власники компанії, яка будує метро на Виноградар, обіцяють добудувати його до 2021 року

Власники компанії, яка будує метро на Виноградар, обіцяють добудувати його до 2021 року

Повʼязані теми:

Наступна публікація