Кличко замінив свого відстороненого заступника Поворозника, підозрюваного у хабарництві

Кличко замінив свого відстороненого заступника Поворозника, підозрюваного у хабарництві

Фото: УНІАН

Мер Києва запевнив, що міська влада співпрацює з правоохоронними органами.

Перший заступник голови Київської міської держадміністрації Микола Поворозник через підозру у хабарництві відсторонений від виконання обов’язків на час розслідування, його обов’язки виконуватиме Валентин Мондриївський.

Про це заявив столичний мер Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу.

"Міська влада відкрита і завжди співпрацює з правоохоронними органами щодо запобігання корупції. У розслідуванні справи щодо першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника зокрема. Щоб розслідування не було упередженим, не було закидів у якомусь впливі чиновника високого рангу, яким є Поворозник, він написав заяву про відсторонення від виконання обов’язків на час розслідування", - розповів він.

На думку Кличка, це є правильним кроком.

"Тому відсторонив його від виконання обов’язків і поклав їх на першого заступника голови КМДА Валентина Мондриївського. Ми розраховуємо на оперативне, об’єктивне, відкрите розслідування цієї справи", - додав мер столиці.

Нагадаємо, 14 квітня співробітниками СБУ було задокументовано протиправну діяльність першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, який через посередника вимагав неправомірну вигоду у розмірі 125 000 доларів від представника компанії-забудовника.

Повʼязані теми:

Наступна публікація