Кличко виграє у першому турі - 50,9%, його партія "УДАР" - переможці виборів до Київради - 19,7% (паралельний підрахунок голосів)

Кличко виграє у першому турі - 50,9%, його партія "УДАР" - переможці виборів до Київради - 19,7% (паралельний підрахунок голосів)

Фото: УНІАН

Штаб Кличка очікує саме таких результатів і в альтернативному підрахунку.

На виборах до Київської міської ради Віталій Кличко набрав близько 51% та перемагає вже у першому турі, партія "Удар" проходить у Київраду з результатом майже 20%. Про це стало відомо з паралельного підрахунку голосів, який проводив штаб мера Києва Віталія Кличко та партії "Удар".

Цю інформацію на брифінгу озвучила голова штабу Оксана Продан.

"За тими даними, що у нас є, згідно з паралельним підрахунком голосів, Віталій Кличко отримує 50,9% голосів і з великою ймовірністю перемагає вже в першому турі на виборах Київського міського голови. І екзит-поли, і наш паралельний підрахунок голосів показує, що партія "УДАР" проходить до Київради з результатом 19,7%", - повідомила Продан.

За словами Продан, і паралельний підрахунок, і мокрі протоколи співпадають. Відповідно штаб Кличка очікує саме таких результатів і в альтернативному підрахунку.

"Вже зараз ми можемо впевнено сказати, що кияни обрали продовження подальшого розвитку столиці на чолі з Віталієм Кличко та партією "УДАР", - резюмувала Оксана Продан.

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Вибори
Наступна публікація