Кличко відкрив автоматичний туалет та побігав з малечею по оновленій Поштовій площі

Мер бере участь у відкритті площі після реконструкції.

Сьогодні, 6 травня, за участю мера Віталія Кличка у Києві відкривають оновлену пішохідну зону на Поштовій площі, яка стане однією з локацій проведення Євробачення-2017.

Як повідомляє кореспондент ТСН, демонструвати нові надбання столиці почали від Михайлівської площі. Там мер показав журналістам автоматичний туалет біля входу до фунікулеру. Новинка, за задумом, діятиме без участі контролера, який збирає кошти за користування, а разове відвідування коштуватиме 1 гривню. Щоправда поки поруч перебуває дівчина-консультант, яка допомагає розібратись з конструкцією.

Потім вся процесія на фунікулері спустилась до Поштової площі, де Кличко відкрив оновлений фонтан. Відкриття супроводжувалось виступом дитячого колективу, який був у захваті від зустрічі з мером столиці.

Зазначимо, що до Євробачення на Поштовій, серед іншого, обіцяли обладнати пандуси для людей на візках, встановити сучасні скульптури та точки громадського харчування.

Кореспондент ТСН Валерія Ковалінська

Напередодні після тривалої реконструкції у Києві відкрили станцію метро "Лівобережна". Головним нововведенням стали підйомники для людей на візках - вони першими протестували оновлену станцію.

Столична влада усунула незручності для людей з інвалідністю на станції метро "Лівобережна"

Столична влада усунула незручності для людей з інвалідністю на станції метро "Лівобережна"

Повʼязані теми:

Наступна публікація