Кличко пообіцяв киянам незмінні тарифи на опалення і гарячу воду до кінця сезону

Кличко пообіцяв киянам незмінні тарифи на опалення і гарячу воду до кінця сезону

Фото: pixabay.com

Мешканці багатоквартирних будинків платитимуть за комунальні послуги за тарифами ще 2019 року

Київ має обґрунтовані й затверджені розрахунки на оплату опалення і гарячого водопостачання, тож поточного опалювального сезону вартість цих послуг в столиці не зміниться.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Він нагадав, що питання тарифів порушується кожного опалювального сезону, адже збільшується вартість електроенергії та газу, які є основними складовими для виробництва тепла й постачання гарячою водою. "Мешканці багатоквартирних будинків платитимуть за комунальні послуги за тарифами ще 2019 року", - заявив мер.

За його словами, кияни сьогодні можуть вплинути на суми в платіжках за комуналку. Так, майже 800 будинків уже скористалися міськими програмами з енергозбереження. Термомодернізація будинків дає змогу зменшити витрати за комунальні послуги вдвічі-втричі. "І столиця продовжує втілювати такі програми. На 2021 рік ми виділили з бюджету понад 150 млн грн на заходи з енергозбереження. Детальніше дізнатися, як можна приєднатися до міських програм, можна на сайті КМДА", - повідомив Кличко.

Як повідомлялося, Кабмін 28 грудня 2020 року скасував пільговий тариф на перші 100 кВт електроенергії. З 1 січня в Україні зросли тарифи на тепло- й електроенергію.

Міненерго пропонує з 1 лютого знизити ціну на газ для вразливих споживачів

Міненерго пропонує з 1 лютого знизити ціну на газ для вразливих споживачів

Повʼязані теми:

Наступна публікація