Кличко нагадав президенту, з чим треба боротись: "Бідність, коронавірус, російська агресія"

Кличко нагадав президенту, з чим треба боротись: "Бідність, коронавірус, російська агресія"

Фото: УНІАН

Столичний мер наголосив, що інтереси людей повинні бути вище політичних амбіцій. 

Лідер "Удару", мер Києва Віталій Кличко відповів Зеленському на випади проти Києва.

В ефірі ток-шоу Савіка Шустера він нагадав президенту, з чим необхідно спільно боротись.

"Намагаються зробити ворогів. Я президенту не ворог. Я думав, що у нас спільні вороги: захмарні тарифи, маленькі зарплати, бідність, боротьба з коронавірусом, російська агресія і багато інших. Це наші спільні виклики. Я приходжу до президента не по особистих питаннях - особистих питань у мене немає. Як мер міста, вирішуючи проблеми людей, як голова асоціації міст України - щодо тарифів, ціни на газ. Багато питань кожного дня. І це вкрай важливо – комунікація. Я переконаний, що повинна бути синергія", - сказав Кличко. 

Він зазначив, що боротьба всередині країни завжди має негативні наслідки. 

"Я в минулому боєць. І завжди залишаюсь бійцем. Борюсь постійно. Але ні в якому разі я не хочу боротись всередині країни. Це велика помилка. У нас дійсно багато викликів. І наші так звані друзі дуже чекають, що ми почнемо боротись один з одним. Нам потрібно об’єднувати зусилля перед викликами", - підкреслив лідер "Удару". 

Кличко наголосив, що інтереси людей повинні бути вище політичних амбіцій. 

"Переконаний, що загострення такої ситуації може нести негативні наслідки і дестабілізацію. Якщо буде дестабілізація в серці країни, це буде мати наслідки по всіх регіонах. Інтереси людей повинні бути в пріоритеті перед персональними амбіціями тих чи інших політиків. Я завжди за це буду битись", - підсумував лідер "Удару".

Повʼязані теми:

Наступна публікація