Київський знайда: у столиці впродовж тижня ніхто не приходить за 3-річним хлопчиком

Київський знайда: у столиці впродовж тижня ніхто не приходить за 3-річним хлопчиком

До пошуків батьків дитини підключилися і журналісти.

У столиці не припиняють пошуки батьків загубленого хлопчика, якого проти ночі помітили перехожі поряд із п’яним чоловіком, який представився його батьком. Віддати дитину перехожому в такому стані поліція не могла, тож із саднами на тілі малого шпиталізували, однак по нього згодом ніхто не повернувся, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Хлопчик не випускає з рук машинку – тепер це його улюблена іграшка. У лікарні замість мами йому медсестра Надія, вона з ним від тієї ночі, коли дитину привезли поліцейські. "Хлопчик приїхав спокійний, але голодний. Ми його нагодували", - розповіла вона. На вигляд дитині близько трьох років, однак хлопчик зовсім не розмовляє – лише зрідка видає якісь звуки: "Він спить, він їсть, солодке дуже любить. їсть із дітками в їдальні, ще й другу порцію просить. У нього багато іграшок, він із дітьми дуже любить гратися".

Помітили біля п’яного чоловіка: батьків покинутого у Києві хлопчика досі шукають

Помітили біля п’яного чоловіка: батьків покинутого у Києві хлопчика досі шукають

Хлопчика знайшли ще тиждень тому. Правоохоронці кажуть, що п’яний чоловік, який представився татом, обіцяв поїхати слідом за медиками до лікарні, однак не доїхав і дотепер. Наразі поліція його шукає. Тим часом ТСН обійшла все навколо будинку, біля якого знайшли малюка, однак ніхто з продавців кіосків, розташованих поруч, ніколи не бачив цієї дитини. Не знають малого ні в садочку поблизу, ні на дитячих майданчиках.

Фотографію хлопчика вже розмістили на сторінці поліції Києва та закликають усіх, хто впізнав дитину, телефонувати правоохоронцям. Наразі ж малюком опікується соціальна служба, там уже проробляють сценарії влаштування хлопчика в сімейні форми виховання. Попри все, і медики, і соцпрацівники, і правоохоронці сподіваються, що батьки малюка знайдуться і заберуть його додому.

Як повідомлялося, працівники столичної ювенальної превенції намагаються з’ясувати, за яких обставин дитина опинилась на вулиці. Поліція розшукує його батьків і родичів. Небайдужих просять зателефонувати на 102 або за телефоном (044) 425-04-57.

Кореспондентка ТСН Інна Лебеденко

Повʼязані теми:

Наступна публікація