Київські учні молодшої школи повинні повернутися до класів: Кличко звернувся до Кабміну

Київські учні молодшої школи повинні повернутися до класів: Кличко звернувся до Кабміну

Фото: unsplash.com

На думку мера Києва, повернення у школи учнів 1-4 класів поліпшить і процес навчання, і дозволить їх батькам спокійно працювати.

Столичні школи після канікул розпочали дистанційне навчання. У зв'язку з цим мер Києва Віталій Кличко звернувся до Міністерства освіти та уряду з пропозицією відновити навчання у молодшій школі.

Про це він написав у Facebook.

"Хочу повідомити, що я звернувся до Міністерства освіти та уряду з тим, аби відновити навчання у молодшій школі. Щоб учні 1-4 класів могли відвідувати школу. Бо, якщо в нас працюють дитсадки, то було б логічно, щоб працювала і молодша школа. Оскільки перебування дітей в старших групах садочків і в молодших класах мало чим відрізняється. І дистанційне навчання для учнів молодших класів – неефективне", - зазначив Кличко.

На думку столичного мера, повернення у школи учнів 1-4 класів поліпшить і процес навчання, і дозволить їх батькам спокійно працювати.

"Сподіваюсь, уряд дослухається та ухвалить виважене і логічне рішення", - наголосив Кличко.

Київський мер зазначив, що Дитячі ж садочки працюють під час локдауну у звичному режимі.

"На сьогодні в столиці на карантин не зачинений жоден із садків. Тимчасово закриті 57 груп у 53 дитсадках. Наповненість дітей у садочках – майже 50%", - підсумував він.

Нагадаємо, в Україні від опівночі 8 січня почав діяти посилений карантин і, згідно з планом Кабміну, він діятиме до опівночі 25 січня. 

Неефективна дистанційка: Кличко хоче поновити навчання в молодшій школі

Неефективна дистанційка: Кличко хоче поновити навчання в молодшій школі

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація