Київські патрульні вмовили самогубця не стрибати з мосту

Київські патрульні вмовили самогубця не стрибати з мосту

Фото: УНІАН

Правоохоронці показали як тривали перемовини.

Київські патрульні знову врятувати життя черговому самогубцеві, який планував стрибнути з мосту, але завбачливо подзвонив патрульним і повідомив про свій намір.

Правоохоронці оприлюднили відеозапис із перемовинами з чоловіком. 

"Якщо ви не знайдете мене, то я стрибну" — саме таке повідомлення надійшло на лінію 102. У виклику було зазначено, що, ймовірно, громадянин перебуває на Північному мості, тож патрульні Олександр Логвінов та Богдан Меншов першочергово вирушили перевірити його", - зазначили в поліції.

Поки патрульні їхали, вони подзвонили заявнику і уточнили, що чоловік знаходиться на мості Метро і домовились, що той не стрибатиме, поки вони не приїдуть. Чоловіка таки виявили на перилах посеред переправи. "Громадянин дав Богдану та Олександру зрозуміти, що у разі наближення стрибне, тож довелося використовувати психологічні прийоми. Врешті, після тривалих вмовлянь, чоловік самостійно переліз огорожу. Патрульні заспокоїли його та викликали бригаду медиків, які шпиталізували чоловіка", - розповідають в поліції.

Спасіння на мосту Метро

"Якщо ви не знайдете мене, то я стрибну" — саме таке повідомлення надійшло на лінію 102 Сьогодні вночі до поліції звернувся чоловік і повідомив, що стрибне з мосту, назви якого не знає. У виклику було зазначено, що, ймовірно, громадянин перебуває на Північному мості, тож патрульні Олександр Логвінов та Богдан Меншов першочергово вирушили перевірити його. Інспектори відразу зателефонували заявнику, намагалися дізнатися більше подробиць. Він відповідав на запитання нерозбірливо, але патрульним вдалося дізнатися, що поруч з ним ходить метро. Миттю автопатруль вирушив на міст Метро, посеред якого, за огорожею й виявив чоловіка. Громадянин дав Богдану та Олександру зрозуміти, що у разі наближення стрибне, тож довелося використовувати психологічні прийоми. Врешті, після тривалих вмовлянь, чоловік самостійно переліз огорожу. Патрульні заспокоїли його та викликали бригаду медиків, які шпиталізували чоловіка. Бережіть життя. У разі потреби — не зволікайте та звертайтеся по допомогу до поліції. #Kyivpatrol Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Опубліковано Патрульна поліція Києва Субота, 3 жовтня 2020 р.

Нагадаємо, нещодавно київський патрульний врятував жінку, коли вона вже стрибнула з 15 поверху. Щойно жінка відпустила руки, патрульний вхопив її вже в польоті і прикував наручниками, щоб не зісковзнула, дочекався підмоги і гуртом жінку затягнули знову до будинку. 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація