"Київавтодор" звітував про готовність до зими

"Київавтодор" звітував про готовність до зими

Фото: Комунальна корпорація "Київавтодор"

Вже від 1 листопада "Київавтодор" переходить на цілодобовий режим роботи.

Після першого мокрого снігу, що пройшов зранку, 31 жовтня, у столиці, "Київавтодор" запевнив на своїй сторінці на Facebook, що готовий до зимових випробувань.

Як зазначається, перший мокрий сніг є "першою ластівкою", що нагадує про неминучі снігопади у майбутньому. Підготовку до зимового періоду автодорівці розпочали ще влітку, завчасно закуповуючи посипальні матеріали та ремонтуючи техніку. Отже вони максимально готові до усіх природних примх.

"Наразі 345 одиниць снігоприбиральної техніки підприємств комунальної корпорації "Київавтодор" чекає на перший сніг. Крім того, на випадок інтенсивних затяжних снігопадів столичні дорожники вже підписали договори на залучення 159 одиниць техніки сторонніх організацій," - йдеться у повідомленні.

За словами дорожників, вже від 15 жовтня у цілодобовому режимі чергувало 60 одиниць снігоприбиральної техніки на випадок різкого погіршення погодних умов. А вже від завтра, 1 листопада, всі шляхово-експлуатаційні підприємства "Київавтодору" переходять на цілодобовий режим роботи.

Нагадаємо, учора повідомлялося, що на 31 жовтня в Україні оголосили штормове попередження через циклон, що прийшов зі Скандинавії. Слід очікувати сильного поривчастого вітру до 30 метрів за секунду та мокрого снігу із дощем, що йтиме по всій Україні. 

В Україні випав перший сніг

В Україні випав перший сніг

Повʼязані теми:

Наступна публікація