Київ у "червоній" зоні карантину: як зміниться робота транспорту

Київ у "червоній" зоні карантину: як зміниться робота транспорту

Фото: КМДА

Громадський транспорт курсуватиме з наповненістю не більше 50% місць.

Київ не зупинятиме роботу громадського транспорту, незважаючи на перехід до "червоної" зони карантину. Проте він працюватиме з суворим дотриманням протиепідемічних норм.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник у Facebook.

"Кабінет Міністрів змінив порядок роботи транспорту в регіонах з "червоним" рівнем епідемічної небезпеки. Уряд надав повноваження регіональним комісіям з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій самостійно ухвалювати рішення щодо карантинних обмежень в роботі громадського транспорту", – сказав Поворозник.

Він поінформував, що сьогодні на засіданні Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА ухвалили рішення не зупиняти роботу громадського транспорту столиці – наземного та метрополітену.

"Громадський транспорт курсуватиме з наповненістю не більше 50% місць, що передбачені технічною характеристикою транспортного засобу і визначені в реєстраційних документах на такий транспортний засіб.

"Наголошую на необхідності неухильного дотримання пасажирами протиепідемічних правил – маскового режиму та соціальної дистанції! Будьте відповідальними! Місто сьогодні робить все для того, щоб не допустити транспортної та економічної кризи і колапсу медичної системи", - зазначив Поворозник.

 

Друзі! Інформація, яку ви так довго чекали! Столиця не зупинятиме роботу громадського транспорту, проте він працюватиме...

Опубліковано Mykola Povoroznyk Понеділок, 22 березня 2021 р.

 

Нагадаємо, у Києві від 00:00 20 березня запровадили суворі карантинні обмеження.

Новини України: у Києві транспорт працюватиме, але з дотриманням суворих карантинних норм

Новини України: у Києві транспорт працюватиме, але з дотриманням суворих карантинних норм

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Локдаун в Україні 2021
Наступна публікація