Київ стоїть у заторах: де проїхати найскладніше

Київ стоїть у заторах: де проїхати найскладніше

Скупчення авто спостерігається на багатьох напрямках правого берега.

Київ через сніг скували затори.

Посилаючись на дані онлайн-сервісу Google-Maps станом на вечір середи, 23 грудня, скупчення авто спостерігається на багатьох напрямках правого берега.

Затори є на вулицях Семена Скляренка, Олени Теліги, Богатирській, Набережно-Хрещатицькій, Набережно-Рибальскій, Набережному шосе, а також на проспектах Героїв Сталінграда та Степана Бандери.

Окрім того, досить непросто пересуватися Володимирським узвозом, вулицями Юрія Іллєнка (біля станції метро "Лук'янівська"), Глибочицькою, Жилянською, Вадима Гетьмана, Короленківською, Великою Васильківською, а також проспектами Перемоги (від станції метро "Житомирська" до станції метро "Берестейська" та від станції метро "Політехнічний інститут" до станції метро "Театральна"), Повітрофлотським, Голосіївським та проспектом Валерія Лобановського.

На лівому березі, своєю чергою, затори є на проспектах Миколи Бажана, Соборності, Броварському, Визволителів та Романа Шухевича. Також важко проїхати такими вулицями, як Миропільська, Братиславська, Єлизавети Чавдар, Дарницьким шосе, а також бульваром Перова.

Станом на вечір середи, 23 грудня, за даними Патрульної поліції Києва, у столиці сталося 278 аварій, із яких три повідомлення щодо ДТП із загиблими та/або травмованими, внаслідок чого три особи травмовано.

Нагадаємо, метеорологи прогнозують погіршення у столиці погодних умов від 23 грудня. Опади можливі упродовж найближчих трьох днів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація