Киянка знайшла свого собаку після п’ятьох років розлуки

Киянка знайшла свого собаку після п’ятьох років розлуки

Фото: ТСН

Пес також упізнав господарку.

У Києві небайдужі люди врятували скаліченого собаку, котрого згодом упізнала власниця після п’яти років розлуки. Тепер на багатостраждального пса чекає повернення додому, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Лана Ветрова побачила тварину на перехресті та не змогла проїхати повз – собака тремтів від холоду, а його лапа була перебита. Різдвяний вечір перетворився для жінки на операцію з пошуку веткліники та порятунку пса. "Він настільки був виснажений, що просто в дорозі заснув. Я боялася, що він помер", - зізнається рятівниця. Ветеринари за характером рани та десяткам кліщів на кволому тілі припустили, що тварина втрапила в капкан, а коли мисливці побачили, що то не лисиця, то кинули собаку напризволяще. Перед лікарями та Ланою стала дилема: або швидко та дешево ампутувати проблемну ногу, або піти дорогим, складним і тривалим шляхом лікування без жодних гарантій на успіх. Обрали друге – Лана поклалася на добрі почуття людей із соцмереж, яким і розповіла свою історію.

Пса, якому небайдужі збирали гроші на операцію, у соцмережі знайшла його справжня власниця

Пса, якому небайдужі збирали гроші на операцію, у соцмережі знайшла його справжня власниця

Рішення було виправданим, адже нога таки зрослася, а френди з Facebook почали збір 10 тисяч гривень за багатогодинну операцію. І саме в соцмережах побачила фотографію собаки Наталія Сачевнікова. "Блискавка така: дивлюся – це мій Лакі! Давай рахувати всі плямки, звіряти з фотографіями – це наш собака", - розповіла вона. Жінка пам’ятає, як у 2011 році взяла півторамісячне цуценя з притулку, годувала його з рук, бо песик погано їв. Він спав у ліжку з господарями, жив у дворі, часом вибігав на вулицю – це і зіграло злий жарт, його вкрали. Після багатьох років розлуки Лакі впізнав Наталію.

У лікарні пес проведе ще кілька тижнів, після чого Наталія забере його додому. Однак на те, щоб поставити пса на лапи, у родини бракує коштів, і вони сподіваються на підтримку. Тепер свого улюбленця вони обіцяють  більше не випускати за ворота без нагляду.

Кореспондент ТСН Ольга Нескородяна

Повʼязані теми:

Наступна публікація