Киянка шукає зниклого песика, котрий урятував її життя

Киянка шукає зниклого песика, котрий урятував її життя

Киянка шукає зниклого песика, котрий урятував її життя

Без свого собаки життя жінки знову під загрозою.

Киянка Ганна Литвиненко розшукує цуценя, котре врятувало її від некрозу внутрішніх органів, утрати зору та страшної депресії. Безпородний песик настільки важливий для жінки, що мова справді може йти про врятоване життя, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Дуня за три роки змінила життя своєї власниці, котра вдивляється в намальований портрет собаки. Її додому принесла ще цуценям, і песик допоміг їй у боротьбі з тромбоцитопенією – рідкісним захворюванням крові. "Собака не відходив він мене, заспокоював біль, і коли медсестра знімала шви, каже – вперше бачу таке заживлення", - твердить власниця тварини.

Пошуки Дуні: киянка розшукує зниклу собаку, яка допомогла їй оговтатись після важкої хвороби

Пошуки Дуні: киянка розшукує зниклу собаку, яка допомогла їй оговтатись після важкої хвороби

Сама Дуня, хоча й молода, проте нездорова – їй потрібен спеціальний харч та особливий догляд. "Їй робили серйозні уколи, і лікарі попередили, що серце сіло, печінка сіла та підшлункова", - каже Ганна. Її песик зник у селищі Буки на Черкащині. Люди оббігали все село, об'їздили сусідні населені пункти, але таку собаку так і не знайшли. Вони припускають, що довірливий песик міг комусь припасти до душі, і його забрали.

Уже тиждень родина розміщує оголошення з проханням допомогти в пошуку собаки, але відгукуються лише шахраї. Господарка побоюється, що без неї песик довго не проживе, та й сама після втрати улюбленця відчула погіршення здоров'я. "По 20 кілометрів удень ми ходили, я не можу без неї виходити на вулицю", - бідкається хвора жінка. Ганна досі тримає для Дуні її ліжечко та іграшки, бо переконана – нові власники собаки її повернуть, щойно дізнаються, наскільки вона важлива для попередніх. "Це не собака, а член родини", - каже пані Литвиненко.

Напередодні в Одесі жінка, аби помститися чоловікові за розлучення, записала на відео знущання з його собаки. Той виклав надісланий йому запис в інтернет, і зоозахисники відібрали вівчарку в жінки, а поліція взялася розслідувати жорстоке поводження з твариною.

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація