Киянину, який розбещував дітей у шкільних вбиральнях, оголосили підозру

Киянину, який розбещував дітей у шкільних вбиральнях, оголосили підозру

Киянину, який розбещував дітей у шкільних вбиральнях, оголосили підозру

Фото: Прокуратура міста Києва

Від його дій постраждало двоє малолітніх хлопчиків.

Столична прокуратура повідомила про підозру чоловікові, який розбещував дітей у приміщеннях столичних шкіл.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури столиці.

Слідчі встановили, що киянин 17 жовтня незаконно проник до двох навчальних закладів у Подільському районні столиці і приміщеннях туалетів здійснював дії сексуального характеру відносно двох учнів початкових класів.

Наразі чоловіку повідомлено підозру у замаху на злочин (ст. 15 ч.2 ККУ), зґвалтуванні (ч. 4 ст. 152 ККУ) та розбещенні малолітніх (та ч.2 ст. 156 ККУ).

"До Подільського районного суду м. Києва скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове слідство триває", - додали у пресслужбі.

ЗЛОВМИСНИКУ, ЯКИЙ РОЗБЕЩУВАВ МАЛОЛІТНІХ У ПРИМІЩЕННЯХ ШКІЛ, ПОВІДОМЛЕНО ПРО ПІДОЗРУ Київською місцевою прокуратурою № 7...

Опубликовано Прокуратура міста Києва Вторник, 22 октября 2019 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві викрили чоловіка, який розбещував малолітніх дітей у приміщеннях шкіл. Поліцейські встановили, що правопорушник, скориставшись відсутністю сторонніх осіб, у присутності 6-річної дитини оголив свій статевий орган та намагався вчинити розпусні дії. Водночас, подібний інцидент стався в іншій школі, де чоловік намагався вчинити розпусні дії щодо 8-річного хлопчика. Його сестра у Facebook написала, що вчителі та директор школи закликали "не фантазувати, не згущувати фарби і не надавати цьому розголосу". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація