Киянин на ранковій прогулянці з собакою "вполював" біля будинку єнота

Киянин на ранковій прогулянці з собакою "вполював" біля будинку єнота

Фото: pixabay.com

Тварину вже прилаштували у звіринці в Запоріжжі.

У Києві мисливський пес упіймав єнота, котрий загубився в одному зі столичних дворів. Тваринці шукали господаря, а на оголошення у соцмережах відгукнулися десятки охочих забрати єнота до себе, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Єнот переляканий, бо вночі мисливський пес влаштував з ним справжні перегони. Богдан Ходосевич уже повертався з прогулянки із фокстер`єром Скіфом, аж раптом той різко чкурнув у кущі. Чоловік не повірив своїм очам, бо звідти вискочив єнот. "І вони побігли по алеї туди, я побіг за ними", - розповів киянин.

Мисливський пес знайшов єнота у дворі багатоповерхівки Києва

Мисливський пес знайшов єнота у дворі багатоповерхівки Києва

Пес загнав тварину у глухий кут. Богдан не розгубився: голими руками схопив єнота та поніс додому. "Здивувалася я, звичайно. Швиденько побігла,  знайшла коробочку, щоб йому якось організувати місце, де він може переночувати", - розповіла дружина чоловіка Юлія Кузмінська. Нового мешканця облаштували на балконі, чим його годувати дізнавалися з інтернету. Там з’ясували також, що їхній незвичайний гість – єнотоподібний собака.

Богдан написав оголошення в соцмережі та почав шукати власника єнота, бо певен – це домашня тварина. Але справжній господар так і не відгукнувся. Тому сім’я перебрала безліч варіантів, де можна поселити свого гостя, та обрала Запоріжжя. Волонтерка Олеся Кулик зустріла нового чотирилапого мешканця і одразу відвезла його до ветклініки – там єнотові зробили перше щеплення. "Назвали Богданчиком, на честь рятівника", - каже вона.

Нині тварина на карантині. Потім єнот стане повноцінним власником вольєра по сусідству із борсуком і лисицями. Але волонтерка запевняє, що якщо господар знайдеться, тварину повернуть.

Кореспондент ТСН Святослав Родюк

Повʼязані теми:

Наступна публікація