Кияни розділилися в оцінках гучної бійки сусідів на Оболоні

Кияни розділилися в оцінках гучної бійки сусідів на Оболоні

Фото: pixabay.com

Унаслідок конфлікту один із учасників госпіталізований, іншого не може знайти поліція.

У столиці чоловік ледь не до смерті відлупцював сусіда за гучну музику та ігнорування його  зауважень. Після розголосу думки киян розділилися: одні підтримують потерпілого, інші – забіяку, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Все сталося у багатоповерхівці на Оболоні, бійку зафіксувала камера спостереження. Постраждалий чоловік зараз у лікарні – в нього переломи ребер, руки і травма черепа. Він забороняє показувати свої фото та називати ім’я. Про чоловіка відомо, що він працює бізнес-тренером.  Сусіди підтверджують, що гучну музику час від часу з його квартири чули. "Я чула, так, музику. Бувало. Починаючи від Лепса, закінчуючи якимись цілком звичайними розважальними піснями. Але це не так, щоби мене прямо дратувало чи ще щось, щоби я ходила розбори робити", - каже Наталія Мальована.

У Києві чоловік жорстоко побив сусіда за гучну музику

У Києві чоловік жорстоко побив сусіда за гучну музику

Натомість нападник ходив із претензіями до сусіда не вперше. Його разом із дівчиною жителі під’їзду бачили, але мало-хто їх знає. "Вважаю, що це ненормально – так поводитися, яким би чином не лунала б, яка там музика не грала, як би не заважала. Є якісь більш цивілізовані методи. Наприклад, зателефонувати до поліції", - вважає сусід Павло Чабан. "Морально, психологічно – я на боці людей, котрі пішли бити обличчя. Тому що багато разів у своєму житті зіштовхувався з ситуаціями, коли мені заважали спати, будують щось, співають, кричать, п’ють і все таке інше", - каже інший киянин Андрій Глиняний.

Юристи пояснюють, що законно врегулювати ситуацію може лише поліція – саме правоохоронці мають зафіксувати порушення і виписати протокол. Аби щоразу не викликати патрульних, фахівці радять потоваришувати із дільничним. "Хай це дільничний щоденно складає протокол на цю людину. Нехай цій людину буде боляче з точки зору грошей. Хай кожен день новий протокол іде в суд, і щодня з нього будуть стягувати кілька сотень гривень", - пояснює адвокат Роман Марченко.

За фактом побиття на Оболоні поліція відкрила кримінальне провадження за завдання легких тілесних ушкоджень. "Наразі жодний із сусідів нападника не упізнав. Правоохоронці вживають необхідних заходів щодо встановлення нападника з метою притягнення його до відповідальності", - заявила інспектор районного управління Діана Шутько.

Кореспондент ТСН Валерія Ковалінська

Повʼязані теми:

Наступна публікація