Киянам на Новий рік готують "північне сяйво"

Киянам на Новий рік готують "північне сяйво"

Проект різдявяно-новорічного містечка на Контрактовій площі в Києві / Фото: Folk Ukraine / Facebook

Видовище доповнять унікальні гірлянди.

У Києві вже готуються до новорічних свят. Відтепер і до кінця січня у столиці перекриють частину вулиць у центрі міста, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Рух обмежать від Софійської площі до Михайлівської – вздовж правої сторони Володимирського проїзду. На Софійській площі вже монтують святкові крамнички до зимових ярмарків, а також встановлюють новорічні конструкції та облаштовують зимове містечко із назвою "Країна північного сяйва".

У центрі столиці обмежать рух через підготовку до новорічних свят

У центрі столиці обмежать рух через підготовку до новорічних свят

Уже в перших числах грудня до Києва доставлять головну ялинку країни. Якою буде зелена красуня, організатори поки що тримають у секреті.

Тривають монтажні роботи і на Контрактовій площі. Цьогоріч усю вулицю Сагайдачного прикрасять світловими інсталяціями та іграшками в стилі української художниці Марії Примаченко. А у сквері на площі з’явиться  резиденція святого Миколая. Повністю завершити прикрашання планують до 15 грудня.

"Місячне сяйво – це дуже така цікава новорічна тема, буде багато оленів, буде багато прикрас, будуть цікаві світлові інсталяції, будуть бренд-зони у вигляді звірів, інших дивовижних тварин, яких художниця намалювала, і будуть стилістично зроблені прикраси", - пообіцяла менеджер проекту Єлізавета Крестьянкіна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація