Киян налякав "педофіл" у парку: в поліції кажуть - чоловік просто любить поговорити

Киян налякав "педофіл" у парку: в поліції кажуть - чоловік просто любить поговорити

Фото: Київ Оперативний

Чоловік був добряче напідпитку і хотів потеревенити , - поліція.

Мешканців Дарниці налякав чоловік, який чіплявся до 13-річного хлопця. Киянка розповіла, як у парку Воїнів-інтернаціоналістів до сина її подруги чіплявся нібито педофіл, поки вони відходили у магазин за солодощами.

Про це вона повідомила у Facebook.

"Ми ввечері зустрічаємося з друзями в парку інтернаціоналістів (мама і син 13 років). Її син перший прийшов в парк і чекав нас (ми з мамою пішли в магазин за вкусняхамі). Хлопчик прийшов у парк, постелив покривало і чекав. Чоловік, який на фото, почав до нього чіплятися. Спочатку питав «як звуть», а потім запрошував до себе додому. Дитина злякаласяся - відразу схопила речі і побігла нам назустріч", - пише жінка.

Киянка додала, що вони викликали поліцію і чоловіка відвезли до відділку.

Проте у поліції ТСН.ua розказали, що у них немає жодних доказів, що чоловік – педофіл. З'ясувалося, що він був добряче напідпитку і підходив ледь не до кожного відпочивальника у парку, щоб поговорити.

"У поліції немає ніяких доказів, що це педофіл. Ми його перевірили - ніякої схильності до педофілії у нього не виявили. Це просто був п'яний чоловік, якому, так би мовити, захотілося поговорити. Ліз спілкуватися з перехожими. Але ми взяли його "на олівець", - повідомив ТСН.ua пресофіцер Дарницького поліції Києва Євген Ласкін.

Нагадаємо, 18 червня у Львові зґвалтували 12-річного школяра. У насильстві підозрюють 18-річного львів'янина, зараз він у СІЗО. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація