Кількасот людей на Хрещатику під дощем провели урок йоги

Кількасот людей на Хрещатику під дощем провели урок йоги

Фото: ТСН

У центрі столиці зібралися ентузіасти східної практики.

У Києві на Хрещатику люди, які практикують йогу, зібралися, аби разом послухати відкритий урок від посла Індії в Україні. Там також планували встановити європейський рекорд з кількості людей, які одночасно будуть практикувати йогу, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Відкритий урок почався з танців і телепривітання від прем’єр-мінстра Індії. Таке ж показали на багатьох аналогічних акціях у різних містах світу, зокрема в Нью-Йорку на Таймс-сквер. На сцену в Києві вийшла також співачка Наталія Могілевська. "Дуже мало уваги ми приділяємо тому, а хто є я, чого я хочу. І дуже мало уваги приділяємо здоров’ю своєму – і психологічному, і фізичному. Тому йога для мене – це здоров’я тіла, розуму і духу", - пояснила вона.

Світовий рекорд із практики йоги належить Індії – там зафіксовано заняття 52 тисяч людей одночасно. В Україні торік на свято йоги зібралися півтори тисячі. Цього разу у планах організаторів було перевершення цього досягнення і навіть встановлення європейського рекорду, однак погода сплутала всі плани – у місті було холодно і дощило. Та навіть попри це, позайматися йогою на Хрещатику прийшли 732 людини.

Кореспондент ТСН Неллі Ковальська

У Києві сотні людей зібралися просто неба під дощем, аби практикувати йогу

У Києві сотні людей зібралися просто неба під дощем, аби практикувати йогу

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація