Карколомна ДТП у Києві: напівпритомний водій виповз із палаючої машини

Карколомна ДТП у Києві: напівпритомний водій виповз із палаючої машини

Далі чоловіка відтягнули свідки аварії та передали медикам.

На Саперно-Слобідський вулиці столиці легковий автомобіль на великій швидкості протаранив стовп. Перед тим машина зачепила японську іномарку, утратила керованість і з крайнього лівого ряду влетів у вуличний ліхтар, що стоїть на узбіччі праворуч, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Сила удару машини об стовп була настільки сильною, що автомобіль буквально накрутило навколо опори. Свідки кажуть, що одразу після зіткнення автомобіль спалахнув – спочатку загорілося щось усередині, а потім полум'я поглинуло весь автомобіль.

У Києві чоловік врятувався з палаючого авто, яке потрапило в моторошну ДТП

У Києві чоловік врятувався з палаючого авто, яке потрапило в моторошну ДТП

Саме в цей момент із вогняної кабіни самотужки виліз водій. Згодом він утратив свідомість і був доправлений до найближчої лікарні. За попередньою інформацією, він був тверезим, а чому не впорався з кермом – покаже слідство. "Сталося загоряння в салоні автомобіля, яке перейшло на задню частину авто, після чого вибухнув газовий балон. Водій знаходився в автомобілі один, сам виліз через заднє вікно і був госпіталізований", - розповів лейтенант поліції Олександр Павлюк.

Напередодні в столиці сталося інша страшна ДТП. У Святошинському районі водій Daewoo Lanos на великій швидкості влетів у вантажівку і загинув внаслідок зіткнення разом с пасажиром авто.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація