Карантин в Києві. У зоопарку і цирку відреагували на оголошення обмежень через коронавірус

Карантин в Києві. У зоопарку і цирку відреагували на оголошення обмежень через коронавірус

Фото: УНІАН

У столиці від 12 березня обмежили навчальний процес у всіх освітніх закладах.

Станом на 11 березня ані у Київському зоопарку, ані у Національному цирку України поки що жодних обмежень через запровадження карантину не вводили. Зоопарк наразі працює, цирк продовжує продаж квитків на вистави.

Про це телефоном ТСН.ua повідомили у вищезазначених установах. 

Так, зоопарк наразі працює і у разі обмежень повідомить про це на своєму офіційному сайті. У цирку зазначили, що наразі продаж квитків на вистави триває, однак, якщо відповідне рішення про обмеження роботи буде ухвалено, вони готові піти на карантин.

"На сьогодні жодних вказівок щодо карантину від Міністерства культури ми не отримували (Національний цирк підпорядковується Мінкульту). У нас вистави відбуваються тільки по вихідних. У будні ми не працюємо. Однак продаж квитків на вистави у нас триває", - сказали у цирку.

Зазначимо, що станом на 11 березня 13:30 на офіційних сайтах цирку та зоопарку інформації про обмеження роботи або карантин немає.

Як відомо, мер Києва Віталій Кличко оголосив, що із 12 березня через коронавірус у столиці запроваджують план протиепідемічних заходів та обмежень, що діятимуть попередньо до кінця березня.

На карантин закриваються дитячі садки та школи. Крім того, у столиці обмежать проведення масових заходів. Це стосується і концертів, конференцій, кіносеансів та інших заходів. Закритими будуть і розважальні центри та розважальні зони в шопінг-молах.

Наразі у Києві на грип та ОРВІ захворіло: дітей– 9 144 (зростання на 3,9%), дорослих – 5 055 осіб (зростання на 2,1%). До медичних закладів шпиталізовано 267 осіб, із них 207 – діти.

В Україні 3 березня зафіксували перший випадок зараження на коронавірус COVID-19. Інфікованим виявився мешканець Чернівецької області. Він незадовго до цього повернувся з дружиною з Італії. Зараз чоловік перебуває у лікарні.

Раніше місцева влада у Чернівецькій та Сумській областях запровадила карантин і обмежила масові заходи.

Влада Києва обмежує проведення публічних заходів та навчання у школах і вишах

Влада Києва обмежує проведення публічних заходів та навчання у школах і вишах

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація