Карантин у Києві: у КМДА пояснили, як працюватиме столичний громадський транспорт

Карантин у Києві: у КМДА пояснили, як працюватиме столичний громадський транспорт

Фото: УНІАН

Громадський транспорт регулярно дезінфікують.

У Київській міській державній адміністрації переконують, що обмежувальні заходи не вплинуть на роботу громадського транспорту, але його продовжать дезінфікувати.

Про це під час брифінгу повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, карантин може вплинути лише на частоту обробки громадського транспорту дезінфекційними засобами.

"Жодним чином (заходи - ред.) не можуть вплинути на роботу громадського транспорту, він буде працювати в звичайному режимі. На сьогодні двічі на добу обробляється громадський транспорт відповідними дезинфікційними засобами. В разі необхідності будемо робити це частіше. Всі органи державної влади працюють у штатному режимі", – сказав Поворозник.

Як відомо, мер Києва Віталій Кличко оголосив, що із 12 березня через коронавірус у столиці запроваджують план протиепідемічних заходів та обмежень, що діятимуть попередньо до кінця березня.

На карантин закриваються дитячі садки та школи. Крім того, буде обмежено проведення масових заходів. Це стосується і концертів, конференцій, кіносеансів та інших заходів. Закритими будуть і розважальні центри та розважальні зони в шопінг-молах.

Наразі у Києві на грип та ОРВІ захворіло: дітей– 9 144 (зростання на 3,9%), дорослих – 5 055 осіб (зростання на 2,1%). До медичних закладів шпиталізовано 267 осіб, із них 207 – діти.

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація