Із англійською мовою і запальними танцями: Київ гучно зустрів 2019-й рік

Із англійською мовою і запальними танцями: Київ гучно зустрів 2019-й рік

Фото: УНІАН

Після святкувань у центрі столиці виникли затори.

Новий рік на свіжому повітрі зустріли тисячі українців, і чи не найбільше людей зібралося коло головної ялинки біля Софії Київської. Столиця святкувала також і на Подолі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Там люди обіймалися і цілувалися, каталися на оглядовому колесі, пили шампанське, коньяк, глінтвейн та безалкогольні зігріваючі напої, вдягали костюми Сант і Снігуроньок, вітали одне одного. А біля Софії, крім усього іншого, слухали класичну музику та пригощалися цукерками від Діда Мороза. Настрій людей був настільки гарний, що танці тривали, навіть коли закінчувалася музика.

Танці, обійми та гімн України: як Новий рік зустрічали у столиці

Танці, обійми та гімн України: як Новий рік зустрічали у столиці

Святкували не лише кияни та гості з інших регіонів – до Софії прийшло багато іноземців. Веселилися і танцювали, зокрема, китайці та іранці, щоправда чи їли вони свинину – незрозуміло. Однак голодними точно не залишилися, бо на площі в ятках був великий вибір наїдків на будь-який смак. А бажали головно одного: щоби 2019 рік був кращим за попередній.

Найскладнішим виявилося піти з площі – затор уночі виник такий, що було просто не проштовхнутися. У натовпі, попри це, люди продовжували вітати одне одного різними мовами, часто лунала англійська. Зустріччю Нового року в центрі Києва всі лишилися задоволені.

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація