Іво Бобул закликав Кличка припинити "вирубати ліси, пенсіонерів та хворих діточок"

Іво Бобул закликав Кличка припинити "вирубати ліси, пенсіонерів та хворих діточок"

Фото: facebook.com/ivo.bobul.94

Бобул припустився у зверненні до мера Києва стількох помилок, що користувачі жартують, мовляв, сторінку артиста веде його малорічний онук.

Народний артист України Іво Бобул написав звернення до мера Києва Віталія Кличка з купою грубих граматичних помилок.

Текст звернення народного артиста настільки безграмотний, що користувачі жартома припустили, що сторінку Іво Бобула веде його малолітній онук.

Наприклад, народний артист закликає мера Києва "вирішувати проблеми міста не за рахунок вирубування лісових масивів, пенсіонерів та хворих діточок".

Фото: ТСН.ua

Користувачі мережі буквально вибухнули іронічними коментарями: "Віталій Кличко, припиніть вже вирубувати пенсіонерів, ви там зовсім...?",  "Іво, правопису повчіться трішки, а потім радьте))", "Славетного КиЇва? А у кінці митця накрило капслоком".

У своєму зверненні Іво Бобул зазначає, що на виборах мера Києва має намір голосувати за Олександра Попова, користувачі ж пишуть, що "з такою агітацією і ворогів не треба, а іншим кандидатам залишається лише йти плакати".

Нагадаємо, 25 жовтня у Києві відбудуться вибори мера Києва. Про свою участь у виборах уже заявив шоумен і волонтер Сергій Притула, який балотуватиметься від партії "Голос", колишній нардеп Борислав Береза, колишній глава КМДА Олександр Попов та інші.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація