Італійський бренд Diesel зняв у Києві рекламу про трансгендерку

Італійський бренд Diesel зняв у Києві рекламу про трансгендерку

Режисером рекламного ролика став Франсуа Руселлє.

Італійський бренд одягу Diesel зняв у Києві рекламний ролик про трансгендерку. Сюжет базується на її внутрішньому і зовнішньому перетворенні.

Про це повідомляє у Facebook українська компанія Family Production, яка відповідала за знімання.

"Ролик виглядає так, ніби його знімали у різних локаціях, але насправді це магія від художників-постановників, що змінювали одне й те саме місце власноруч. Кожний кадр знімався під свою особливу пісню", - йдеться в повідомленні.

Для пошуку таблеток, які героїня приймала в ролику, його автори обійшли понад 50 аптек у Києві.

Режисером рекламного ролика став Франсуа Руселлє, який, зокрема, співпрацював із Мадонною, Depeche Mode, The Rolling Stones.

 

Так вже трапилося, що кожен новий ролик для Diesel стає для нас подією. Цього разу це історія дівчини-трансгендерки від режисера François Rousselet. Ролик виглядає так, ніби його знімали у різних локаціях, але насправді це магія від художників-постановників, що змінювали одне й те саме місце власноруч. Кожний кадр знімався під свою особливу пісню. А щоб ви зрозуміли серйозність підходу — ми перевірили більше 50 київських аптек, аби знайти таблетки, які приймала актриса в кадрі. Francesca. A Diesel film Прем’єра! Director: François Rousselet Dop: Matias Boucard Serviced for: DIVISION FAMILY Producers: Nikita Bukowski, Alena Babenko #filmmakingitsinourblood #family_production #family_member

Опубліковано FAMILY PRODUCTION Понеділок, 15 червня 2020 р.

 

Нагадаємо, 25 травня у Франції вперше в історії країни на посаду мера обрали відкриту трансгендерну жінку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація