"Хтось вже почав зловтішатися": Кличко розвіяв чутки про НП з найбільшим прапором України

"Хтось вже почав зловтішатися": Кличко розвіяв чутки про НП з найбільшим прапором України

Фото: facebook/Віталій Кличко

Прапор не пошкоджений вітром, як писали деякі так звані джерела, його не замінили на новий.

Найбільший державний прапор України, який підняли в центрі Києва 22 серпня, як і раніше, майорить над столицею. Він не пошкоджений і не замінений на новий.

Про це у Facebook повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Друзі! Бачу, як схвилювали чимало інтернет-користувачів фото спущеного найбільшого, головного прапору України. Хтось збентежений, а хтось вже почав зловтішатися і маніпулювати. Так от, сенсації немає. Прапор не пошкоджений вітром, як писали деякі "джерела". Його не замінили на новий", - йдеться у повідомленні.

Людям, які хвилювалися з приводу спущеного полотнища, столичний градоначальник пояснив, що для належної експлуатації на флагштоку повинні регулярно проводитись регламентні роботи. Фахівці повинні перевіряти, в якому стані полотно прапора та інженерна споруда флагштока.

Після відкриття меморіалу вперше такі роботи були проведені, тому прапор було приспущено.

Зазначимо, ряд ЗМІ, посилаючись на працівників комунальних служб, повідомили, що у четвер, 27 серпня, в Києві спустили найбільший прапор України через те, що він почав рватися. Причиною називали як сильний вітер, так і неякісну тканину на полотнищі.

Факт про Україну: у Києві на печерських пагорбах з`явився найбільший прапор держави

Факт про Україну: у Києві на печерських пагорбах з`явився найбільший прапор держави

Нагадаємо, у Києві, напередодні Дня державного прапора України мер столиці Віталій Кличко підняв головний прапор країни. Почесними гостями церемонії стали ветерани АТО, громадські діячі, представники дипломатичного корпусу, відомі українські спортсмени та культурні діячі, політики і представники бізнесу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація