Хотів заробити грошей від переглядів відео: у Києві хлопець вдарив копа в обличчя тарілкою з вершками

Хулігану загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

У центрі Києва хлопець підійшов до автомобіля наряду патрульної поліції, дістав з-за спини тарілку із вершками та вдарив нею поліцейського в обличчя. Правоохоронці затримали хлопця за хуліганські дії і відкрили кримінальне провадження.

Про це у середу, 3 березня, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Так, інцидент трапився напередодні ввечері на Майдані Незалежності. Хлопець звернувся до патрульних поліцейських із повідомленням, що за хвилину на вулиці Хрещатик станеться ДТП.

"Зловмисник підійшов до автомобіля наряду патрульної поліції, дістав з-за спини тарілку із вершками та вдарив нею поліцейського в обличчя. Після він намагався втекти, але його наздогнали та затримали. Під час допиту хлопець розповів, що на такий вчинок пішов, аби заробити грошей від переглядів відзнятого на відео інциденту", - йдеться в повідомленні.

Кримінальне провадження розпочато за вчинення протиправних дій стосовно патрульного поліцейського, який перебував під час виконання службових обов’язків. Правопорушнику повідомлено про підозру. Йому загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Нагадаємо, що у під’їзді будинку між двома чоловіками виник конфлікт, під час якого один із них вистрелив в опонента. Наразі потерпілий перебуває у лікарні, його життю нічого не загрожує. У рамках кримінального провадження проводяться необхідні слідчі дії та експертизи.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація