"Х*й, гівно і мураха": Бахматов спрогнозував, хто пройде до Київради на виборах

"Х*й, гівно і мураха": Бахматов спрогнозував, хто пройде до Київради на виборах

Фото: УНІАН

На думку радника Кличка, нова рада буде "пеклом".

До Київради пройдуть сім політичних партій, жодна з яких не матиме більшості.

Про це заявив радник Кличка Максим Бахматов, який вирішив тимчасово піти з посади, в інтерв’ю "Бабелю".

"Треба перегрупуватися і в листопаді повернутися під нову Київраду, яка буде пеклом. Там буде сім партій і її можна назвати х*й, гівно і мураха. Ні в кого в раді не буде більшості. Пройдуть "зелені" ["Слуга народу"], "Солідарність", УДАР, ОПЗЖ, Юля ["Батьківщина"], "Єдність", партія [блогера Анатолія] Шарія. Виграє "Слуга", друге місце розділять "Солідарність" і УДАР", - вважає він.

На думку Бахматова, Київрада не буде монолітною. 

"Попередня працювала ефективно тільки тому, що Віталій Кличко і Петро Порошенко домовилися. Кличко - мер, Порошенко - президент. Тепер домовленості немає, буде турбулентність. Я повернуся і скажу: "Київрадо, ви кінчені, ви недосвідчені. Зате комунальні підприємства дуже досвідчені - вони будуть красти гроші. А у вас ні поліції, ні прокуратури, ні Держбюро розслідувань. Є тільки сплав бізнесу, депутатів, криміналу і влади. Цей сплав працює 20 років, а ви молоді, свіжі, нічого у вас не вийде. Але є я, у мене є план тактичний і стратегічний". Захочуть мене взяти - ок, ні - нехай ідуть до дупи", - додав уже майже колишній радник мера.

Нагадаємо, згідно з результатами соцопитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова, якби вибори до Київської міської ради проходили найближчим часом, до неї б потрапили сім політичних партій - "Європейська солідарність", "Слуга народу", УДАР, "Опозиційна платформа – За життя", "Батьківщина", "Перемога Пальчевського" та "Сила і честь".

Повʼязані теми:

Наступна публікація