Грузинські кухарі напекли тисячу хачапурі за 15 хвилин у столичному ботсаду

Грузинські кухарі напекли тисячу хачапурі за 15 хвилин у столичному ботсаду

Фото: gastronom.ru

У Києві відбувся фестиваль грузинської культури.

У столичному ботсаду грузинські кухарі встановили рекорд - на двох десятках мангалів одночасно приготували власну традиційну сирну випічку. Тисяча хачапурі - за 15 хвилин, йдеться у ТСН.19:30.

Усе наліпили заздалегідь, а після того посмажили та роздали гостям фестивалю грузинської культури. Усім не вистачило, бо попри холодну погоду, відвідувачів зібралося кілька тисяч. Вони вчилися готувати національні страви, танцювали під народну і сучасну грузинську музику і пили вино.

Організатори кажуть, таким чином хочуть зробити Грузію ближчою для українців. Хоч туристична привабливість цієї країни і так щороку зростає - у 2017 році Грузію відвідало понад 250 тисяч українців.

"Грузія для українців - це завжди відкриті двері, це дуже схожа країна, тому що у нас єдине нутро - це гостинність, людяність, доброта", - каже посол Грузії в Україні Гела Думбадзе.

Тисячу хачапурі за 15 хвилин приготували грузинські кухарі у столичному ботсаду

Тисячу хачапурі за 15 хвилин приготували грузинські кухарі у столичному ботсаду

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація