За "Карткою киянина" можна буде отримати ще більше знижок

За "Карткою киянина" можна буде отримати ще більше знижок

До проекту столичної влади приєдналися нові партнери. / Фото: Гроші

В грудні можна буде отримати знижки в магазинах "Фуршет" і "Фокстрот".

До проекту столичної влади "Картка киянина" приєдналися нові партнери, які готові надавати знижки на свої товари і послуги держателям соціальних карток, які видаються пільговикам і пенсіонерам, чия пенсія не перевищує 1500 гривень.

Про це на круглому столі, присвяченому реалізації цього проекту, повідомив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

У круглому столі взяли участь представники компаній, які вже стали партнерами проекту "Картка киянина", і ведуть переговори про приєднання до нього або заявили бажання підтримати соціальні ініціативи Київської міськадміністрації.

За словами радника голови КМДА Дмитра Турчака, на сьогодні найбільш затребуваним киянами є торговельний додаток "Картки киянина", який передбачає надання знижок.

Оскільки кияни виявляють інтерес до знижок, ми в першу чергу залучаємо партнерів, готових співпрацювати в цьому напрямку. У грудні за "Карткою киянина" можна буде отримати знижки до 5% в магазинах "Фуршет" і "Фокстрот", а також знижки до 10% в 13 аптеках двох мереж - "Наша аптека" і "Фармасіті".

Представник компанії "Фуршет" повідомила, що знижками можна буде скористатися вже з 2 грудня. На продукти, ціна яких підлягає державному регулюванню, знижка становитиме 3%, на всі інші товари - 5%. Зазвичай знижка 3% надається покупцю після того, як він здійснив покупки на суму 20 тисяч гривень, а власникам "Картки киянина" знижка в 5% буде даватися одразу, без додаткових умов.

Знижками в "Фокстроті" можна буде скористатися з другої половини грудня при купівлі товарів трьох торгових марок "Бравис", "Делфа" і "Ле Шеф".

1 грудня інтернет-провайдер "Тріолан" розпочинає безстрокову акцію з безкоштовного підключення кабельного телебачення та інтернету власникам "Картки киянина". Зазвичай ці послуги коштують близько двохсот і ста гривень відповідно.

Аптечні мережі, що включаються у соціальний проект, попередньо провели моніторинг цін на найбільш затребувані киянами ліки і готові надати на них знижку в 10% від мінімальної ціни на ринку.

Представники видавничого дому "Толока" нагадали про те, що вони надають власникам "Картки киянина" знижки від 17% до 20% при підписці на п'ять видань городницької та кулінарної тематики.

Крім того, на круглому столі банки "Михайлівський" і "Російський стандарт" заявили про свою готовність приєднатися до проекту "Картка киянина" і обслуговувати його поряд з банком "Хрещатик".

За словами Руслана Крамаренка, міська влада приділяють особливу увагу "Картці киянина", так як це ефективний інструмент реалізації соціальних ініціатив президента України Віктора Януковича в столиці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація