"Гроші йому не потрібні": заручниця "київського терориста" розповіла про вимоги чоловіка

"Гроші йому не потрібні": заручниця "київського терориста" розповіла про вимоги чоловіка

Фото: YouTube

Під час захоплення зловмисник не показав зброї.

Керівниця відділення "Універсал Банку", яка була заручницею "київського терориста", Наталя Чучупак заявила, що загарбник не вимагав жодних грошей. Інформацію про те, що він нібито просив 40 тисяч гривень не відповідає дійсності. 

Про це заручниця розповіла журналістам. 

"Гроші йому не були потрібні", - сказала Наталя Чучупак, додавши, що він вимагав лише викликати поліцію і журналістів, погрожуючи підірвати бомбу. 

Водночас жінка повідомила, що зброї він не показав, а лише запевнив, що "все у сумці", яка була при ньому. 

За словами Наталі, їй спочатку здавалося, що "усе це жарт". Спочатку зловмисник поводився агресивно, втім, вона намагалася заспокоїти чоловіка розмовами "про погоду, зірки та тварин". 

Як повідомила заручниця, охорони у відділені банку на момент захоплення не було, лише - на території самого БЦ "Леонардо". 

Нагадаємо:

  • 3 серпня у Києва до відділення "Універсал Банк" зайшов невідомий чоловік, і заявив, що у нього в рюкзаку бомба. Він попросив викликати поліцію. Низка ЗМІ повідомляють, що "терорист", який погрожує підірвати відділення банку у центрі Києва, хоче вийти в прямий ефір на будь-якому з телеканалів, щоб озвучити якесь повідомлення.
  • СБУвці увірвалися до захопленого банку в бізнес-центрі "Леонардо", де чоловік погрожував вибухом, та затримали його. 
  • Столична прокуратура кваліфікувала дії Карімова як терористичний акт. Досудове розслідування у кримінальному провадженні доручено слідчим Головного управління СБУ в м. Києві та Київській області.

Повʼязані теми:

Наступна публікація