Головний фігурант справи про викрадення бізнесмена сверджує, що його підставила поліція

Головний фігурант справи про викрадення бізнесмена сверджує, що його підставила поліція

Денис Ярославський / Фото: ТСН

Екс-полісмену може загрожувати до 8 років позбавлення волі. 

Один із затриманих у справі про підготовку викрадення бізнесмена за 17 мільйонів доларів -  Денис Ярославський - відкидає обвинувачення і стверджує, що його "підставили колеги".

Про це повідомляє кореспондент ТСН. 

Ярославський, який є головним фігурантом, називає себе чинним очільником Обухівського райвідділу поліції, який перебуває у відпустці. Натомість в СБУ наголошують,  що правоохоронець був звільнений раніше.

Затриманий стверджує, що справу сфабриковано, а підставити його нібито намагаються колеги правоохоронці.

Прокуратура просить для нього обмежувальний захід у вигляді арешту без можливості внесення застави і кажуть, що мають всі докази його вини. Загрожує чоловіку до 8 років 

Захисник Ярославського просить для нього слабшого обмежувального заходу, адже підзахисний має серйозні проблеми зі шлунком.

Як повідомлялося раніше, 1 червня у Київській області затримали банду, яка намагалася вивезти до РФ бізнесмена за 17 млн доларів. Група осіб, до складу якої входив начальник райвідділу поліції, на замовлення громадянина РФ намагались переправити чоловіка на російську територію. 

За словами генпрокурора Юрія Луценка, чоловік, якого планували викрасти, переїхав до України через переслідування російською владою і займався тут виробничим бізнесом. Його прізвища не називали. 

Одним з учасників угрупування виявився Володимир Бова. Йому інкримінують підготовку незаконного позбавлення волі та хабар службовій особі. Головний фігурант у справі - екс-правоохоронець Денис Ярославський , а третій затриманий - Гарумов Магомедганип. Запобіжний захід обрали лише Бові - 2 місяці під арештом чи застава у 134 тисяч гривень. 

За непідтвердженими даними, бізнесмен, якого намагалася викрасти банда – Володимир Крупчак, власник Обухівського картонного комбіната.   

Повʼязані теми:

Наступна публікація