Голлівудські зірки і карколомні костюми: у Києві відбувся фестиваль Comic Con

Голлівудські зірки і карколомні костюми: у Києві відбувся фестиваль Comic Con

Фото: Пресслужба Comic Con Ukraine

На захід прийшли тисячі людей.

Богиня Гера, супермени, зомбі і навіть Ісус у справді терновому вінку - у столиці відбувся фестиваль, на якому люди масово перевдягаються в героїв коміксів. Квиточок на "Comic Con Україна" стартує від п'ятисот гривень, а змагаються там за приз у 100 тисяч, йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень.

Вони читають комікси і не вважають це дитячими книжками. Кращі зразки такої літератури називають графічними романами, і вони стають сценаріями голівудських блокбастерів. Не зважаючи на те, що в Америці продажі коміксів перевалили за мільярд доларів, а в нас не набереться і мільйона гривень, на сам фестиваль йде чимало охочих. 1200 людей у найкращих, на думку організаторів, костюмах, запустили безкоштовно. Вони своїми образами тепер змагатимуться за сто тисяч гривень і поїздку в Японію.

Немає костюма у голлівудського актора Денні Трехо. В Україні він найбільше вразився церквою: "Це було найбільш духовне місце, яке в взагалі коли-небудь відвідував".

Зірку привезли, щоб роздав публіці автографи.

"В США або в Європі автограф коштує 100 умовних одиниць, у нас він коштує 23. Було важко домовитись, щоб вони в рази понизили ціни", - кажуть організатори.

Більше про фестиваль дивіться у сюжеті кореспондента ТСН Наталії Гончарової:

На фестивалі коміксів українці масово переодягаються в улюблених героїв

На фестивалі коміксів українці масово переодягаються в улюблених героїв

Повʼязані теми:

Наступна публікація