У Києві кухарі з вишнями та перcиками доводили, що фаст-фуд буває вишуканим та корисним
В столиці пройшов день pop-up ресторанів.
У Києві пройшов фестиваль вуличної їжіУ Києві пройшов фестиваль вуличної їжі / © УНІАН
У Києві стартував фестиваль вуличної їжі. Тут людям прагнули показати, що фаст-фуд може бути вишуканим, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.
У фестивалі взяли участь 11 закусочних, доставок їжі та домашніх кафе. Готували їжу китайської, італійської, іспанської, голландської, американської кухні.
Фестивальна альтернатива не набагато дорожча звичайної шаурми. Перекус від 15-ти і десь до 30-ти гривень. Принаймні, сьогодні, коли люди дегустують.
Раніше повідомлялося, що українці ласують саморобними біляшами, піцою та шаурмою, незважаючи на ризик отруєнь.