У Києві кухарі з вишнями та перcиками доводили, що фаст-фуд буває вишуканим та корисним

Дата публікації

В столиці пройшов день pop-up ресторанів.

У Києві стартував фестиваль вуличної їжі. Тут людям прагнули показати, що фаст-фуд може бути вишуканим, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

 У фестивалі взяли участь 11 закусочних, доставок їжі та домашніх кафе. Готували їжу китайської, італійської, іспанської, голландської, американської кухні. 

Фестивальна альтернатива не набагато дорожча звичайної шаурми. Перекус від 15-ти і десь до 30-ти гривень. Принаймні, сьогодні, коли люди дегустують.

Раніше повідомлялося, що українці ласують саморобними біляшами, піцою та шаурмою, незважаючи на ризик отруєнь.

У Києві стартував фестиваль вуличної їжі

У Києві стартував фестиваль вуличної їжі
Наступна публікація