Філіал пекла: журналістка розповіла, як здавала тест на коронавірус в аеропорту Бориспіль

Філіал пекла: журналістка розповіла, як здавала тест на коронавірус в аеропорту Бориспіль

Філіал пекла: журналістка розповіла, як здавала тест на коронавірус в аеропорту Бориспіль

Фото: facebook.com/tsvibak

Саме в таких неорганізованих чергах є найбільша ймовірність заразитися коронавірусом, каже Мар'яна П'єцух.

Філіал пекла - так називають місця, де здають тести на коронавірус в аеропорту Бориспіль. Оскільки там все неорганізовано, "купа народу наче у мурашнику бігає", ручок немає, залишити дитину нема де, біля аеропорту теж присісти нема де. Свої враження від здачі тесту докладно описала у Facebook журналістка Мар'яна П'єцух.

За словами журналістки, саме в таких неорганізованих чергах є найбільша ймовірність заразитися коронавірусом. Адже система не дозволяє зробити все спокійно, а комфортних умов там і близько немає.

"Вже хвилин 30 як я тут тусую в черзі, поки розбиралась анкету якої лабораторії брати, чому різні ціни у всіх, шукала ручку, сканувала і банк давав помилку, вводила вручну рахунок, шукала місце, де сісти і заповнити хоч олівцем ту анкету, бо всюди купа людей, а тут ідіть назад в чергу, а черга вже людей 30 позаду. Вона йде довго, бо лише три людини беруть аналіз на одночасно кілька літаків, які прилетіли... Перед тим хвилин 20 стояли на паспортному кордоні", – написала П'єцух.

Фото: facebook.com/tsvibak

Жінка пише, що просто   все на купі і нічого неясно. Особливо маячнею виглядає ситуація,   коли вже здав тест: люди з валізами протискаються між чергою назад, бо  іншого виходу там нема.

"І якщо десь і підчепити "ковід" у подорожі, то шансів в цьому мурашнику і дурдомі – найбільші. Ну, і в літаку маски масово спускають з носа. І який сенс в тих тестах , якщо ти заразився в літаку, і одразу його зробиш, то вірус не покаже", – зауважує журналістка.

Жінка радить за можливості не здавати тести у Борисполі. Або здавати за 1500 грн - це точка ще по дорозі до отримання багажу, там без черг.

Нагадаємо, у Києві зменшився рівень захворюваності на COVID-19Станом на ранок 28 травня у столиці зафіксовано 384 нових випадки коронавірусу за добу. Це на 70 випадків менше, ніж 27 травня (454 випадків коронавірусу). 

Повʼязані теми:

Наступна публікація