Фахівці перевірили заміри повітря через пожежу на складах секонд-хенду в столиці

Фахівці перевірили заміри повітря через пожежу на складах секонд-хенду в столиці

Фото: ДСНС

Наразі перевищень допустимих норм не виявили.

Через пожежу на складах секонд-хенду в Києво-Святошинському районі є ймовірність потрапляння продуктів горіння у повітря.

Про це повідомила пресслужба КМДА.

Склади секонд-хенду розташовані на території колишнього гумового заводу, йдеться у повідомленні. За таких погодних умовах є загроза потрапляння продуктів горіння у Святошинський район столиці. Наразі вітер західний.

Аварійно-рятувальні служби та екологи роблять системно заміри повітря. Наразі після вимірювання проб повітря перевищень гранично допустимих концентрацій забруднювальних речовин не виявлено.

Фахівці застерігають, що у разі задимленості варто обмежити перебування на відкритому повітрі та тримати зачиненими вікна. У приміщеннях слід ввімкнути системи кондиціонування та очищення повітря, проводити вологе прибирання. Дітям і вагітним жінкам варто відмовитися від тривалих прогулянок, зокрема, і під дощем.  Крім того, рекомендують збільшити споживання рідини до двох-трьох літрів на день для дорослих.

Як повідомлялося, увечері 26 червня у с. Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району виникла пожежа на території складу з секонд-хендом на площі 2 тис. 500 м2. Дим від пожежі видно в багатьох районах Києва. Станом на 21:30 пожежу в складському приміщенні в с.Петропавлівська Борщагівка локалізували. 

Пожежа з вибухами спалахнула на складі боєприпасів у Казахстані

Пожежа з вибухами спалахнула на складі боєприпасів у Казахстані

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація