Експерт прокоментував дві страшні ДТП останніх днів на "проклятому" місці в Києві

Експерт прокоментував дві страшні ДТП останніх днів на "проклятому" місці в Києві

Причин, які б пояснили такий збіг обставин, бракує.

У столиці два дні поспіль на одному й тому самому місці стаються жахливі дорожньо-транспортні пригоди. Їх підсумком стали чотири розтрощених автомобілі, один загиблий та троє травмованих, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Дотепер проспект Перемоги в районі Повітрофлотського мосту вважався відносно безпечним місцем, де кількість аварій не перевищувала середньостатистичного рівня. Вранці у вівторок і середу сталися дві ДТП, причиною яких було значне перевищення швидкості. Наразі вже з'явилися кадри з камери відеоспостереження, яка зафіксувала страшну мить загибелі в червоному таксі водія.

Два дні поспіль на проспекті Перемоги трапляються ДТП в тому ж місці

Два дні поспіль на проспекті Перемоги трапляються ДТП в тому ж місці

Експерт з безпеки дорожнього руху Олександр Крижанівський наголошує, що зі знаками та розміткою на цій ділянці дороги все добре, як і з якістю асфальту. Єдине, що можна вдосконалити – це загородити бетонну перешкоду мостової конструкції деформувальним пристроєм. У Кореї торік винайшли безпечний відбійник – система пластикових роликів під час зіткнення прогинається і бере на себе більшість сили удару. Ноу-хау не дає автомобілю перекинутися і може зберегти людське життя.

Як повідомлялося, вранці в середу, 3 травня, У Києві на проспекті Перемоги сталася масова аварія. Причиною ДТП став Lanos: він влетів у Renault, після чого його відкинуло до третьої машини - Volkswagen. Минулося без загиблих, але щонайменше двох людей доправили до лікарень. Напередодні ж у страшній аварії загинув таксист, а його пассажиру, піаністу й звукорежисеру з Ірану, відірвало руку. Хірурги намагалися пришити потерпілому відірвану кінцівку, але, за даними друзів іранця, марно.

Кореспондент ТСН Ігор Бондаренко

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація