Екскурсія від мера: Кличко продав оглядини Києва у своїй компанії за 50 тисяч доларів

Екскурсія від мера: Кличко продав оглядини Києва у своїй компанії за 50 тисяч доларів

Фото: Associated Press

Благодійний захід "Ніч чемпіонів" відбувся в Лас-Вегасі.

Мер Києва Віталій Кличко продав екскурсію Києвом за 50 тисяч доларів на благодійному вечорі, який влаштувала Всесвітня боксерська рада (WBC) .

Як повідомили у прес-службі Кличка, гроші WBC традиційно збирала на підтримку і реабілітацію спортсменів в усьому світі.

"Я перебуваю у відрядженні у США і був радий долучитися до заходу та зробити промо Києву та Україні. Екскурсія нашим містом "пішла" за 50 тисяч доларів", - зазначив Кличко.

Кому саме дістався лот від мера Києва, не повідомляється. 

Віталій Кличко на благодійному вечорі, який влаштувала в Лас-Вегасі Всесвітня боксерська рада (WBC), продав лот -...

Опубліковано Кличко - мер Субота, 4 травня 2019 р.

Захід "Ніч чемпіонів" відбувся в Лас-Вегасі, у ньому взяли участь легенди боксу Майк Тайсон, Евандер Холіфілд, Ленокс Льюіс, Оскар Де Ла Хоя та інші.

А також американський музикант мексиканського походження Карлос Сантана, який допомагає WBC в благодійних акціях. Йому Всесвітня боксерська рада вручила символічний пояс чемпіона - як музиканту-віртуозу та видатній особистості.

Нагадаємо, що скоро в столиці відкриють новий об'єкт - до Дня Києва планують відкрити міст для прогулянок. Два пагорби Києва: Володимирську гірку і Хрещатий парк з'єднав новий пішохідний міст. Інженери вже добу монтують останній прогін. Він чи не найбільший і важить десятки тонн. Після цього будівельники зможуть працювати на основних конструкціях переправи і оздоблювати їх. Навколо будівництва, яке триває стрімкими темпами, вже виникло багато суперечок: зокрема скандал щодо вартості зведення та питання збереження культурної спадщини.

Повʼязані теми:

Наступна публікація