Екс-міністр Терьохін прокоментував відео пограбування: В друга вкрали 6,5 тисячі гривень

Екс-міністр Терьохін прокоментував відео пограбування: В друга вкрали 6,5 тисячі гривень

Сергій Терьохін

На відео, яке розмістили у соцмережах, грабують не колишнього урядовця.

У одній з кав'ярень Києва пограбували товариша екс-міністра економіки України Сергія Терьохіна. Про це колишній урядовець розповів ТСН телефоном.

У ЗМІ повідомили, що пограбували самого Терьохіна. Однак він запевнив ТСН, що сам він не постраждав, і розповів обставини пограбування.

"Ми сиділи з другом, пили каву. І ви бачите, як це "класно" відбулося. В друга стояла валізка. І ці люди, схожі на вихідців з Кавказу, поки вони ходили навкруг, ми пили каву. Коли ми розраховувались, друг подивився на свою валізку, а її вже не було. Дівчата, які біля нас сиділи, сказали, що ці підозрілі люди залишили якусь валізку. Виявилось, що це валізка друга. Викрали гроші – 6,5 тисяч гривень. Дякувати Богу, не викрали картки та інше. Ми попросили у менеджера закладу записи відеокамер, поліцію не викликали", розповів екс-урядовець.

Терьохін сам передав відео з камер спостереження для викладення до Мережі, щоб застерегти громадян і показати, які пограбування можуть бути технічними та невимушеними.

"Чому я це виклав – з однієї причини. Зараз багато крадіїв і вони дуже досвідчені. Тому я і виклав відео до Мережі, щоб люди були обережними", - зазначив Терьохін.

Нагадаємо, у Києві згоріло елітне авто екс-очільника міністерства інфраструктури Андрія Пивоварського. Автівка була припаркована в дворі багатоквартирного будинку в середмісті. У декларації екс-міністра машина саме такої моделі записана на його дружину. Але сам він у соцмережі повідомив, що згорілий автомобіль належить водію.

Повʼязані теми:

Наступна публікація