Двоє дітей безтурботно гуляли нічним Києвом, поки їх шукали батьки та поліція

Двоє дітей безтурботно гуляли нічним Києвом, поки їх шукали батьки та поліція

Фото: Інформатор

Спершу сполохані батьки шукали доньку самотужки, сподівалися, що вона десь неподалік.

У Києві патрульні поліцейські повернули батькам двох малолітніх дітей, які вирушили гуляти нічним містом.

Про це у п'ятницю, 18 вересня, повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

Так, майже опівночі на лінію "102" зателефонувала жінка й попросила допомоги. Вона була у відчаї, адже зникла її 7-річна донька.

"Дівчинка гралася з подругою під наглядом її батьків у сусідньому дворі, на вулиці Зодчих, і, як виявилося, ще о 21:00 пішла, але додому так і не повернулася. Спершу сполохані батьки шукали доньку самотужки, сподівалися, що вона десь неподалік, але наближалася ніч, а пошуки ні до чого не призвели. Тоді й зателефонували в поліцію", - написав Геращенко.

За його словами, патрульні негайно передали прикмети та фото дівчинки своїм колегам і вирушили на пошуки. За пів години патрульні Артур Бондар та Богдан Денисов помітили двох дітей на порожній вулиці Симиренка. Хлопчик з дівчинкою безтурботно каталися на велосипеді.

Дівчинка пояснила патрульним, що на шляху додому зустріла свого 10-річного друга, а той запропонував покататися. Про те, що їх шукають батьки, діти навіть не підозрювали, зазначив Геращенко.

Інспектори повернули обох дітей батькам та викликали колег з відділу ювенальної превенції.

“Якщо бачиш поліцію — не тікай. Ми тут для того, щоб допомогти”: патрульні повернули батькам двох малолітніх дітей, які вирушили гуляти нічним містом Майже опівночі на лінію 102 зателефонувала жінка й попросила допомоги, адже була у відчаї: зникла її 7-річна донька. Дівчинка гралася з подругою під наглядом її батьків у сусідньому дворі, на вулиці Зодчих, і, як виявилося, ще о 21:00 пішла, але додому так і не повернулася. Спершу сполохані батьки шукали доньку самотужки, сподівалися, що вона десь неподалік, але наближалася ніч, а пошуки ні до чого не призвели.Тоді й зателефонували в поліцію. Патрульні негайно передали прикмети та фото дівчинки своїм колегам і вирушили на пошуки. За пів години патрульні Артур Бондар та Богдан Денисов помітили двох дітей — на порожній вулиці Симиренка: хлопчик з дівчинкою безтурботно каталися на велосипеді. Патрульним дівчинка пояснила, що на шляху додому зустріла свого 10-річного друга, а той запропонував покататися. Про те, що їх шукають батьки, діти навіть не підозрювали. Інспектори повернули обох дітей батькам та викликали колег з відділу ювенальної превенції. Добре те, що добре закінчується. Дякую патрульним, які завжди готові допомогти!

Опубликовано Антоном Геращенко Четверг, 17 сентября 2020 г.

Нагадаємо, що в Одесі 4-річна дівчинка гуляла без нагляду дорослих. Інцидент трапився 17 вересня ввечері, малечу помітила небайдужа мешканка міста та викликала поліцію.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація