ДТП з 21 авто у центрі Києва. Опубліковане відео моменту зіткнення автокрана

Дата публікації
Перегляди
10к
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
ДТП з 21 авто у центрі Києва. Опубліковане відео моменту зіткнення автокрана

Фото: УНІАН

Від удару розвернуло "Газель".

У Мережі оприлюднили відео з камери спостереження, яка зафільмувала момент зіткнення автокрана з цілою низкою автомобілів на бульварі Лесі Українки у Києві.

Масштабна дорожня аварія трапилася поблизу бізнес-центру "Парус". За попередньою інформацією, у крана відмовили гальма.

На відео з місця події видно, як автомобільний кран влетів у "Газель", яку розвернуло від удару. А далі спецтехніка продовжила рух і протаранила ще багато автомобілів, які стояли один за одним.

Появилось видео момента ДТП на бульваре Леси Украинки, в котором кран без тормозов смял 18 автомобилей

Появилось видео момента ДТП на бульваре Леси Украинки, в котором кран без тормозов смял 18 автомобилей. Подробности по ссылке https://kiev.informator.ua/2018/10/23/v-kieve-na-bulvare-lesi-ukrainki-kran-bez-tormozov-smyal-17-avtomobilej/

Опубліковано Информатор Киев Вівторок, 23 жовтня 2018 р.

"Укрінформ" з посиланням на інспектора патрульної поліції лейтенанта Станіслава Скрипника повідомив, що загалом внаслідок аварії постраждав 21 автомобіль, а сьогоднішня ДТП - наймасштабніша в Печерському районі за останні три роки. На сайті столичної поліції вказана інформація про 18 постраждалих авто. 

На щастя, жертв в результаті аварії немає. Правоохоронці говорять, що троє осіб звернулись до лікарів за медичною допомогою. Двом з них надано допомогу на місці без госпіталізації. 

Нагадаємо, днями на Київщині внаслідок зіткнення автобуса з вантажівкою загинула акторка, зірка гумористичного проекту "Дизель Шоу" Марина Поплавська. За попередніми даними поліції, водій автобуса не впорався з керуванням, в результаті чого сталося зіткнення з вантажним автомобілем.

Водій свою провину визнає, але розповідає, що за кермом не спав. Він стверджує, що відволікся на Марину Поплавську, яка час від часу підходила до нього, адже почувалася зле.  Окрім загиблої Марини Поплавської, в результаті аварії постраждали ще шість акторів "Дизель Шоу". У Євгена Гашенка два переломи пальців ніг, у Максима Неліпи - переломи двох ребер і пальця ноги, у Олександра Бережка - два переломи на нозі. Також Євген Сморигін отримав вивих пальця, розрив зв'язок і компресійний перелом хребта. Акторові шоу Олегу Іваниці довелося зашивати язик, Також багато забоїв отримала Вікторія Булітко. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація