ДТП у центрі Києва за участю сина Шуфрича: поліція відкрила справу та призначила експертизи

ДТП у центрі Києва за участю сина Шуфрича: поліція відкрила справу та призначила експертизи

Фото: pixabay.com

Також правоохоронці збираються долучити до кримінального провадження записи з камер відеоспостереження, які виявили неподалік.

Поліція порушила кримінальне провадження за фактом ДТП у центрі Києва, коли син нардепа Нестора Шуфрича за кермом Bentley збив людину.

Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

"Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, водій авто співпрацює зі слідством, його закордонний паспорт долучено до матеріалів кримінального провадження.

До того ж неподалік від місця ДТП виявили камери відеонагляду, записи з яких будуть вилучені у встановленому законодавством порядку.

"Для з'ясування обставин і механізму автопригоди будуть проведені експертизи, зокрема технічного стану машини, автотехнічна та фототехнічна. Під час спілкування з правоохоронцями водій пройшов тест на визначення стану сп'яніння і пройшов дослідження в лікарні: результати показали, що чоловік тверезий. Разом із тим, у нього взяли аналізи для встановлення наявності наркотичного сп'яніння", - додали у поліції.

За попередньою інформацією лікарів, у потерпілого закрита черепно-мозкова травма, переломи передпліччя та гомілки. Чоловік перебуває у лікарні.

Окрім цього повідомляється, що Bentley було взято в оренду, проте наразі авто вилучили і забрали на арештмайданчик.

Нагадаємо, у суботу ввечері, 26 серпня, син народного депутата Нестора Шуфрича, Шуфрич Нестор Несторович безпосередньо на пішохідному переході збив перехожого. ДТП було скоєно на автомобілі марки Bentley, який синові депутата не належав, а був наданий автосалоном для зйомок кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім'ям Pabl.A на парковці клубу FreeДом.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація