ДТП із п'ятьма постраждалими на Подолі: з'ясувалося, що водій Audi був напідпитку

ДТП із п'ятьма постраждалими на Подолі: з'ясувалося, що водій Audi був напідпитку

Фото з місця аварії / Фото: Поліція Києва / Facebook

Всіх травмованих госпіталізували.

Поліція відкрила кримінальну справу через ДТП у Подільському районі Києва, де зіткнулися авто Audi та маршрутка №587. Внаслідок аварії постраждала вагітна жінка і ще четверо людей, а водій був у стані алкогольного сп'яніння. 

Дорожня пригода сталася на вулиці Кирилівській близько 21:00. Попередньо встановлено, що водій автомобіля Audi не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з маршрутним автобусом.

"Внаслідок події троє пасажирів громадського транспорту, водій іномарки та двоє його пасажирів, серед яких вагітна жінка, отримали травми різного ступеню тяжкості і їх госпіталізували до лікарні", - йдеться у повідомленні Відділу комунікації поліції Києва.

За результатами тесту з’ясувалося, що 28-річний водій легковика перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії та встановлюються причини аварії. 

Нагадаємо, днями у Херсонській області на автодорозі Херсон-Снігурівка сталася аварія за участі маршрутки і автомобіля. У результаті зіткнення загинуло троє людей - два пасажири і водій легкового автомобіля. Ще одна людина опинилася у лікарні.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація