До офісу "Вестей" у Києві вкотре завітали силовики

До офісу "Вестей" у Києві вкотре завітали силовики

До офісу "Вестей" у Києві вкотре завітали силовики

Обшук у офісі "Вестей" / Фото: Главред "Вестей" Оксана Омельченко

Підозру нікому не вручили.

До офісу видання "Вести" у столичному бізнес-центрі GULLIVER прибули невідомі силовики і влаштували обшуки.

Про це повідомила у Facebook головний редактор Оксана Омельченко.

"Ну все, почалося! Близько 6 ранку оточили GULLIVER, заходять на наш поверх такі "милі" люди. Колеги з Радіо передають, що звук такий, ніби почали все трощити. Скоро починаємо на сайті онлайн. Якраз сьогодні готували до друку другу частину розслідування про Нацагентство і його друзів", - пише вона.

Ну все, началось! Около 6 утра окружили "Гулливер", заходят на наш этаж такие "милые" люди. Коллеги с Радио передают, чт...

Опубліковано Оксаною Омельченко 7 лютого 2018 р.

У коментарях користувачка спитала, чи вручили кому-небудь із присутніх підозру.

"Поки ні, прориваються. Кажуть, понесли зварювальний апарат, забризкують камери фарбою, а кількість силовиків збільшується", - відповіла Омельченко.

За її словами, силовики погрожують співробітникам медіа і блокують роботу журналістів.

"Отже, події розвиваються стрімко. Герої наших публікацій, зокрема, слідчий військової прокуратури Опанасенко погрожує журналістам "Вестей": "Якщо ще слово скажеш, я за себе не відповідаю, ти це зрозуміла?" Силовики не пускають журналістів на роботу, яким зараз треба виходити в ефір. Звичайно, вони ж завадять силовикам трощити і тирити наші речі - їх вже виносять, а двері ламають ломами та болгарками", - пише головред.

Итак, события развиваются стремительно. Герои наших публикаций, в частности, следователь военной прокуратуры Опанасенко ...

Опубліковано Оксаною Омельченко 7 лютого 2018 р.

У ГПУ та СБУ повідомили виданню "УП", що інформації про обшуки не мають. 

"Якщо у нас буде інформація – ми оприлюднимо", - відповіла речник генпрокурора Луценка Лариса Сарган. 

Вона зазначила, що обшуки можуть бути пов'язані з екс-міністром доходів і зборів Олександром Клименком.

Водночас прес-служба Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами повідомляє, що приміщення на 31, 32 та 33 поверхах (на 32 розташовані "Вести") сьогодні, 8 лютого, передано в управління Нацагентству.

Нагадаємо, 3 лютого співробітники Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів вчергове намагались прийняти в управління активи в офісному центрі GULLIVER, у приміщенні якого розташована редакція видання "Вести".

Повʼязані теми:

Наступна публікація