Вогнеборці під час гасіння пожежі на СТО у Києві врятували від вогню їжака

СТО зазнала значних пошкоджень, причина пожежі - встановлюється.

У Києві на Відрадному проспекті у вівторок, 2 жовтня, вогнеборці гасили пожежу, яка охопила станцію техобслуговування. Займання знищило декілька автівок, зокрема 2 елітні кросовери Porsche. Втім, під час ліквідації вогню не обійшлося без добрих подій - пожежникам вдалося врятувати їжака.

Про це йдеться у повідомленні ДСНС України у Facebook.

"Столичні вогнеборці ліквідували пожежу в металевому ангарі з автомобілями на проспекті Відрадному 95-В та під час гасіння врятували їжака. Малий передає усім привіт від рятувальників Києва та радить довіряти справжнім професіоналам своєї справи - вогнеборцям", - йдеться у повідомленні.

Столичні вогнеборці ліквідували пожежу в металевому ангарі з автомобілями на проспекті Відрадному 95-В та під час...

Опубликовано ДСНС України Вторник, 2 октября 2018 г.

Крім того, як повідомив кореспондент ТСН з місця події, станом на 18:00 пожежу на СТО вже загасили. Повністю знищені вогнем сім автомобілів, ще три – отримали пошкодження, але їх можна поремонтувати. Серед знищених авто є елітні – два кросовери Porshe вигоріли вщент, Audi-седан має значні ушкодження.

Велика будівля СТО також опинилась у аварійному стані – пошкоджені конструкції можуть завалитись. Причини займання наразі не встановлені, на місці працюють фахівці, а власники станції підраховують великі збитки. Пожежникам вдалось не допустити перекидання вогню на будівлі, що розташовані дуже близько до станції.

Нагадаємо, на проспекті Відрадному у Києві зайнявся ангар з автомобілями на станції техобслуговування. Пожежа охопила площу 150 кв.м.

Двоє іноземців постраждали в пожежі в готелі на Львівщині

Двоє іноземців постраждали в пожежі в готелі на Львівщині

Повʼязані теми:

Наступна публікація