Димові шашки та штурм поліції. Власники не можуть поділити будівлю в елітному місці в Києві

Димові шашки та штурм поліції. Власники не можуть поділити будівлю в елітному місці в Києві

Фото: Facebook/Тетяна Гонченко

Правоохоронці затримали кілька десятків осіб.

Димові шашки, вогнегасники, штурм спеціальними силами поліції та наручники. Так завершилася боротьба за нерухомість на столичній Воздвиженці. Район - один з найдорожчих у Києві, отже привабливий для бізнесу. В офісному приміщенні, через яке виникла сутичка, уже змінювалися власники, кажуть свідки.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.19:30.

Поліція Києва виводить першу партію хлопців, які близько 17.00 увірвалися в офісне приміщення на вулиці Воздвиженській, 56. Пояснюють – "зачинилися і опиралися".

У цьому приміщенні на чотири поверхи різні компанії - адвокатська, страхова, італійський бар і дизайн інтер'єру. Як з'ясувалося, два власники не можуть поділити цю будівлю. І один з них привів сюди хлопців спортивної зовнішності. За словами перехожих, їх було від 20 до 40. І вони просто захопили приміщення.

Один з фігурантів викликав поліцію. Хлопці опиралися, використовуючи вогнегасники. Білим порошком покрита уся вулиця і припарковані машини. Штурм був кілька разів. Частину поліція вивела, частина вийшли самі, не опираючись. Які причини протистояння, поліція поки що не повідомляє.

Станіслав Фещенко

Повʼязані теми:

Наступна публікація