ДФС наскочила з обшуками до "Київзеленбуду": фото

Групу компаній викрито в ухиленні від сплати податків.

ДФС навідалась з обшуками до "Київзеленбуду".

Співробітники ГУ ДФС у Києві за процесуального керівництва Київської міської прокуратури в межах досудового розслідування у кримінальному провадженні викрили групу компаній в ухиленні від сплати податків.

Про це повідомляє Державна фіскальна служба.

"Службові особи декількох товариств за попередньою змовою із службовими особами Київського комунального об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста "Київзеленбуд", (КО "Київзеленбуд"), в період 2019-2020 років шляхом укладення удаваних правочинів з "фіктивними" СГД ухилились від сплати ПДВ на суму понад 30 млн грн. За період 2019-2020 років зазначені підприємствами на замовлення КО "Київзеленбуд" здійснили роботи з будівництва та реконструкції парків відпочинку у м. Києві на суму понад 220 млн грн", - зазначив голова ДФС Вадим Мельник.

За результатами проведених обшуків у офісних приміщеннях, "Київзеленбуд" та інших товариств виявлено та вилучено первинні фінансово-господарські документи щодо проведених робіт з ремонту та реконструкції парків, тендерні документації, тощо.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що Київ у травні накрила хвиля обшуків. Працівники фіскальної служби разом зі столичною прокуратурою "трусили" одночасно КМДА та цілу низку столичних комунальних підприємств.

Повʼязані теми:

Наступна публікація