ДБР затримало посадовця "Укрспортзабезпечення" на хабарі у 100 тисяч гривень

ДБР затримало посадовця "Укрспортзабезпечення" на хабарі у 100 тисяч гривень

Фото: Державне бюро розслідувань

Здирнику загрожує до 10 років в’язниці.

У Києві під час одержання хабара затримали заступника керівника державної установи "Управління збірних команд та забезпечення спортивних заходів "Укрспортзабезпечення".

Про це повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань.

"За попередньою інформацією: посадовець вимагав та одержав неправомірну вигоду у сумі 100 тисяч гривень, за які він обіцяв безперешкодно прийняти товари, а саме одяг, у суб’єкта господарювання", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що чиновник гарантував підприємцю відсутність претензій у подальшому.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання відносно нього запобіжного заходу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України.

Фото: Державне бюро розслідувань

Затриманому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше посадовців КМДА викрили на розкраданні 12 млн гривень під час закупівлі інвентаря до спортшкіл. Ділки підробляли документи для проведення тендерів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Перезавантаження ДБР
Наступна публікація