"Цінні кадри Януковича не довго сиділи в запічку". Журналіст повідомив про скандальне призначення в КМДА

"Цінні кадри Януковича не довго сиділи в запічку". Журналіст повідомив про скандальне призначення в КМДА

Сергій Симонов / Фото: УНІАН

Він стверджує, що транспортом в Києві тепер керуватиме чиновник, який "засвітився" в корупційній діяльності.

Керівником департаменту транспортної інфраструктури КМДА призначили чиновника часів Януковича - Сергія Симонова.

Про це повідомляє журналіст Дмитро Гнап.

"За минулої влади він був правою рукою "лісника Януковича". Нагадаю, "лісник Януковича" - це Віктор Сівець, що за попереднього президента очолював Державне агентство лісових ресурсів і грабував українську лісову галузь як скажений. А Симонов при ньому очолював ДП "Укрлісконсалтинг" - корумповану структуру, через яку з державних лісництв викачувалися мільйони. Лісгоспи змушували продавати деревину на експорт через "Укрлісконсалтинг" за заниженою ціною. А за кордоном фірми Сівця вже збували її за світовими цінами. Збитки тоді тільки офіційно оцінювалися в майже мільярд гривень", - стверджує Гнап.

Цінні кадри Януковича не довго сиділи в запічку. Подивіться кого днями призначили керівником транспортного департаменту ...

Posted by Дмитро Гнап on Thursday, August 10, 2017

Він також за уважив, що після Євромайдану Генпрокуратура порушила низку  кримінальних проваджень щодо оборудок "Укрлісконсалтингу", Сівець "втік до росіян", а Симонов "спочатку пересидів в кущах, потім покерував "Київзеленбудом".

Симонов народився в Авдіївці на Донеччині. 2005 року отримав диплом магістра з правознавства  Донецького національного університету, а 2014 - диплом магістра державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Із лютого 2015 року до квітня 2016 року був генеральним директором КО "Київзеленбуд".

Повʼязані теми:

Наступна публікація